Bemutatkozik a Design Terminál mentorprogram

Következő Kreatív Kolozsvár estünkön, 2018. március 7-én 19:00 órától bemutatkozik a budapesti Design Terminal, amely 2014 óta segíti a régió korai fázisú startupjait.

Itt regisztrálhatsz az eseményre: https://goo.gl/pLPQZ1

Mikor érdemes egy vállalkozásnak mentorokat bevonnia?
Mit nyújt egy akcelerációs program és kinek érdemes részt vennie benne?

A Design Terminalban olyan fiatal vállalkozásoknak nyújtanak segítséget, amelyek valamilyen társadalmi problémára keresnek megoldást és a közösség számára is értéket hoznak létre. Küldetésük, hogy hidat építsenek a startupok és a piacvezető vállalatok között. A három hónapos, intenzív vállalkozásfejlesztő program során üzleti modelljüket és marketingkommunikációjukat is tökéletesítik a csapatok, de biztosítják számukra az üzleti mentorokat, a közösségi irodát, hozzáférést nyújtanak nagyvállalati és technológiai partnereikhez (IBM, Amazon, Google), továbbá befektetői kapcsolataikhoz. Az elmúlt évek mentoráltjai között szerepelt a kerekesszékesek közlekedését segítő Route4U, az energiatermelő utcaburkolatot fejlesztő Platio, és a sürgősségi betegellátást könnyítő GyermekSOS.

Két tavalyi best practice-t is bemutatunk tőlük: a CodeBerry programozó iskolát és a Zynternt, egy újgenerációs álláshirdetési startupot.

Előadóink:

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

14 + 8 =