Új generációs márkák építése

Péntek délután a Kreatív Kolozsvár 4. évadát kezdjük, ezúttal egy minikonferencia keretében a Kolozsvári Állami Magyar Színházzal együttműködésben. Ők egy előadást készítenek elő – és ehhez tudásanyagot gyűjtenek – a digitális bennszülött/digitális remete témakörében, mi pedig megtanuljuk, hogyan kell termékeinkkel a fiatal generációkat megszólítani, hiszen minden új generáció új típusú szolgáltatásokat igényel!

Részvételi szándékodat itt jelezheted: https://goo.gl/ajfmB2

Kreatív Kolozsvár estünk előadói (K+ tér, 18:00-20:00):
Bernschütz Mária generációkutató
Előadásában a Z generáció médiahasználati szokásait mutatja be, majd kitér kutatási eredményeire, amelyek a generáció pénzkezelési szokásairól, illetve munkavállalói hozzáállásukról alkot képet.

Trunk Tamás DABLTY influencer
A fiatal vállalkozók cégei és márkái kéz a kézben nőnek fel az új generációval. Gyorsaságukkal és rugalmasságukkal ők a jövő esélyesei. Ehhez nem elég pusztán az influencerek és a közösségi média nyújtotta lehetőségek bevetése, ismerni és érteni kell az új generáció gondolkodásmódját. Trunk Tomi DABLTY erről, közösségimédia-szerepléseiről és saját gyakorlati tapasztalatairól mesél.

Részletes bemutatkozók itt: https://goo.gl/rPHF2h

Szombat délelőtt (Tranzit Ház, 10:00-12:00) az Interferenciák Színházi Fesztivál keretében, két vitaindító előadásra és egy kerekasztal-beszélgetésre hívunk titeket, amelynek témája: Generációs sajátosságok a XXI. században.

Esemény: https://goo.gl/QYgDDv

Ma összesen hat generáció él egymás mellett, ebből négy munkavállalói státuszban. Fontosnak tartjuk kielemezni és megérteni e hat generációt, hiszen teljesen eltérőek pl. a médiahasználati és pénzkezelési szokásaik vagy a motivációs mechanizmusaik.
A belépés mindkét alkalomra ingyenes, ám regisztrációhoz kötött!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
——————————–
A K plusz program és a Kreatív Kolozsvár támogatója a Nemzeti Tehetség Program

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

15 + 4 =