A csapat

Balázsi-Pál Ágnes, közgazdász, gazdasági informatikát tanult, egyetem után programozóként, majd projektmenedzserként dolgozott, 7 évig a Transindex internetes portál portfólió igazgatója volt, majd 2015 januárjától a PONT Csoport igazgatója. Olyan projekteken dolgozott, mint az Erdélyi Magyar Adatbank, Pénzcsinálók.ro gazdasági portál, Think Outside the Box, Com’On Kolozsvár, Kreatív Kolozsvár.

Farkas András, stratégiai tanácsadó,  a PONT Csoport egyik alapítója. A Kolozsvár 2015 Európa Ifjúsági Fővárosa program és pályázat ötletének egyik kedezményezője. Kormányzati, civil és vállalkozói környezetben egyaránt tevékenykedett. Európai szinten az Európai Ifjúsági Fővárosok Hálózatának főtitkáraként tevékenykedik.

Kisgyörgy Réka menedzsment mesteri hallgató, több éves civil szervezeti tapasztalattal rendelkezik. A Kolozsvári Magyar Diákszövetség alelnöke, ahol többek között  érdekvédelmi, tanügyi és tehetséggondozási projektekkel foglalkozik, valamint 2014-től az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferencia reál- és humántudományi szekcióinak stratégiai koordinátora. 2016 augusztusa óta a PONT Csoport munkatársa.

Mostis Gergő filozófiát és reklámgrafikát végzett, majd elvégezte a színművészeti főiskolát. Közben vállalkozásokat indított, a nagyváradi Moszkva Kávézó egyik alapítója. 2006-2011 között a Partiumi Keresztény Egyetem PR referense, majd a Partiumi Magyar Művelődési Céh igazgatója. 2013-ban Kolozsvárra költözött. A kolozsvári Interenciák Színházi Fesztivál programigazgatójának asszisztense, 2015 őszétől pedig a PONT Csoport munkatársa.

Sebők Tímea a kolozsvári Bölcsészkaron szerezte meg licensz- és mesteri diplomáját. Több évig sajtóban dolgozott, majd áttért a “másik oldalra”, és 2017 óta a PONT Csoport programjainak és projektjeinek a kommunikációjával foglalkozik.

Szabó Tamás közgazdász. Egyetemi tanulmányai elvégzése után pályázatírással kezdett el foglalkozni, előbb otthon, Szilágy megyében, majd a kolozsvári önkormányzatnál 2007-2014 között, ahol részt vett a kolozsvári metropolisz övezet stratégiájának kidolgozásában és a város Uniós projektjeinek megírásában és kivitelezésében. 22 éve fotózik, ami korábban hobbi volt, mára hivatássá vált. 2016 januárja óta a PONT Csoport munkatársa.

 

Website Security Test