I have a brick in Kenya – afrikai élménybeszámoló

A kolozsvári „I have a brick in Kenya” szociális kezdeményezés afrikai élménybeszámolójára hívunk minden érdeklődőt, amely fotókiállítással és az afrikai ízvilágot bemutató ételkóstolóval is kiegészül.

Miért Afrika, és miért épp Kenya? Mit csinálnak erdélyi fiatalok ilyen messze, és miért hisznek a globális felelősségvállalásban? Mi történik Afrikában gazdasági szempontból, és miért nyomulnak arrafelé a befektetők?

Ezeket a kérdéseket fogjuk körbejárni február 23-án, csütörtökön este 6 órától a K+ közösségi térben, miközben megkóstolhatjuk Szörcsey Ágnes afrikai ihletésű ételeit, és Bruno Roseti fotóin keresztül betekintést nyerhetünk egy eldugott afrikai sziget lakóinak életébe.

A Brick in Kenya 2010 óta tevékenykedik Rusinga szigetén. Célja az oktatás támogatása és a hátrányos helyzetű gyerekek és családok felkarolása, de egyre nagyobb figyelmet fordít az ottani fiatal vállalkozók támogatására és mentorálására is.

 

KK est PM Halmen Balázs Brick in Kenya

KK est PM Roseti Bruno Brick in Kenya

Az eseményen való részvétel ingyenes, de kérjük regisztrálj előzetesen a www.kplusz.ro oldalon levő regisztrációs űrlap segítségével.

Szeretettel várunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

19 + húsz =