A lehetőségek kora
A lehetőségek kora
De pontosan hogyan indulhatsz el vállalkozóként?
Oct
10.
2022 October 10., Monday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 October 4., Tuesday 23:00 óra

⚠️ Kedves Érdeklődők! Sajnálattal tudatjuk veletek, hogy betegség miatt ELMARAD a Hild Imrével szervezett Kreatív Kolozsvár estünk – A lehetőségek kora- De pontosan hogy indulhatsz el vállalkozóként?

 

Ha van egy megvalósításra váró ötleted, vagy  elgondolkodtál már azon, hogy vállalkozást indítasz, akkor ez a Kreatív Kolozsvár est neked szól!

Ezúttal Hild Imre üzletfejlesztési- és startup tanácsadótól tudhatod meg, milyen lehetőségekkel érdemes élni, ha meg akarod valósítani az üzleti ötleted, hogyan indulhatsz kezdő vállalkozóként, miképp lehet a jövő trendjeire felkészülni és vállalkozást építeni. A beszélgetésen megismerkedhetsz három magyarországi Startup alapítóval is: velünk lesz Gyarmati József, a magyarországi Startup Maffia a vezetője, Csala Róbert és Sal Ádám, a CyberBox társalapítói. 

 

Jelentkezési határidő: október 9., vasárnap

 

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz a JÖVÖK gombra kattintva! 

 

Helyszín: Kolozsvár, Planetarium

 

Hild Imre StartUp mentor, a Magyar Innovációs Szövetség elnöke, az iCatapult és a DigitalFactory akcelerátorok alapítója, a startupok és scale-up-ok nemzetközi piacra jutásával foglalkozó Global Traction ügyvezető igazgatója.

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet