A nagy változások kora?
A nagy változások kora?
Humán tőke 2022-ben
Jun
28.
2022 June 28., Tuesday 09:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 June 28., Tuesday 00:00 óra

Június 28-án, kedden egy újabb Kreatív Kolozsvár reggellel melegítünk a F2F-Fiatalok a fiatalokért mentorprogramunkra, ezúttal Arros Orsolya, a DreamJobs Románia vezetője tart velünk. Arról beszélgetünk, hogy milyen fontos változások történtek a munkaerőpiacon, szó lesz az új HR trendekről, a lehetséges karrierutakról, és bármi másról, ami kezdő vagy haladó vállalkozóként fontos számodra.

Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office (bd. 21 Decembrie 1989  16 sz.)

Alapjaiban alakulnak át a munkaerőpiaci trendek és elvárások. Az egyik fontos változás, hogy jobban felértékelődött a munkavállalói biztonság és egészség, a gyors alkalmazkodó képesség fontossága a munkáltatók és a munkavállalók számára egyaránt. Ugyanakkor az elmúlt időszak home-office hulláma megteremtette az Y és a Z generáció által elvárt munkaszabadságot és rugalmasságot. De milyen következményekkel jár ez a változás a munka világában, és mire kell figyelned, hogy képben maradj fiatal vállalkozóként vagy munkavállalóként? Tényleg egyre nagyobb kihívás a vállalatok számára a toborzás és a dolgozók megtartása?
Kedden reggel Orsi válaszol a munkaerőpiac nagy kérdéseire.

Csatlakozz,  ismerd meg a legújabb trendeket, képezd magad és vállalkozz! A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz a JÖVÖK gombra kattintva! 

 

A F2F-Fiatalokért a fiatalokért ingyenes mentorprogramunk októberben indul, a kezdeményezés célja ötletszintű és kezdő vállalkozások szakmai támogatása, üzleti hatékonyságuk, valamint versenyképességük növelése.

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet