A racionális vásárló mítosza és egyéb tanmesék
A racionális vásárló mítosza és egyéb tanmesék
Dec
19.
2022 December 19., Monday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 December 18., Sunday 14:00 óra

Karácsaonyi hangulattal és ünnepi témával készülünk a Kreatív Kolozsvár Karácsonyi Meetupunkra. Ezúttal Dr. Seer László marketing tanácsadóval beszélgetünk a döntéshozatal tudományos boszorkánykonyhájáról.

A vásárló szentül hisz abban, hogy szinte mindig racionális döntést hoz, a valóságban viszont az ésszerű, logikus döntés gyakran csak egy illúzió. 

 

 

Dr. Seer László a kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem oktatója, több mint 15 éves gyakorlati tapasztalattal rendelkezik az online marketing területén. Volt már webáruház, valamint árösszehasonlító szolgáltatás marketing vezetője, hírportál marketing menedzsere, kis- valamint középvállalatok tanácsadója. Számos izgalmas online marketing projekten dolgozott és dolgozik a mezőgazdasági ágazattól egészen az orvosi szolgáltatások területéig.

 

Tarts velünk, regisztrálj a JÖVÖK gombra kattintva. 

 

Időpont: december 19., hétfő 18 óra

 

Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office (Magyar u.16. sz.)

 

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet