Az életrevaló divat – Fenntarthatóság a jövőben
Az életrevaló divat – Fenntarthatóság a jövőben
Kreatív Kolozsvár est Székely Zsuzsával
Jun
29.
2023 June 29., Thursday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2023 June 28., Wednesday 12:00 óra

A környezettudatosság, az újrahasznosítás, a fenntarthatóság még egy olyan pazar iparágban is egyre nagyobb teret nyer, mint a divat. De mit hoz a jövő  és hogyan lehetünk fenntarthatóan divatosak? A slow fashion elterjedése miként hat a fast fashion-re?  Ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, akkor várunk a következő Kreatív Kolozsvár estre. Ezúttal Székely Zsuzsával, a La Majole használtruha-üzletlánc ügyvezetőjével beszélgetünk a tartós, időtálló divatról, a bolygónknak és a pénztárcádnak is hasznos vásárlási döntésekről. 

 

Zsuzsa tapasztalt vállalkozó, a LaMajole használtruha-üzlethálózat ügyvezető igazgatója, a Mendola Investment Group családi vállalkozás egyik tulajdonosa, és a Kolozsvári Vállalkozó Nők egyesülete egyik alapítója. A családi vállalkozásuk jogtanácsosként kezdte a pályafutását 2001-ben, majd nagy tapasztalatot szerzett a használtruha retail területén. Először kereskedelmi igazgatója, majd 2017-2020 között a Roseco használtruha újrahasznosításával és piacra helyezésével foglalkozó vállalat ügyvezető igazgatója volt. A BIR, EURiC recycling egyesületek aktív tagja, ezáltal a brüsszeli jogszabályzó szervek munkáját segíti az újrahasznosítás és a cirkuláris gazdaság témákban.

 

Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office

Időpont: június 29., csütörtök 18 óra.

 

A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. 

Regisztrálj a JÖVÖK gonbra kattintva!

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a Kplusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Kulturális és Innovációs Minisztériuma támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet