BOOKR Kids – az élő mesekönyv
BOOKR Kids – az élő mesekönyv
Feb
21.
2017 February 21., Tuesday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 February 21., Tuesday 18:00 óra

A következő Kreatív Kolozsvár esten a BOOKR Kids (www.bookrkids.hu) mutatkozik be, vagyis az „élő mesekönyv”. A szülőknek és gyerekeknek egyaránt élményt nyújtó fejlesztés lehetővé teszi a történetmesélés új, interaktív formáját. A gyermekek számára a digitális világ már nem ismeretlen közeg, hiszen ebben nőnek fel, és az első perctől fogva sajátjuknak érzik. A BOOKR Kids által a mesélés, a mesehallgatás, a mesenézés modern formát ölt: a gyermekek aktívan bekapcsolódnak a történésekbe, és amellett, hogy a játék élvezete nem vész el, egy új tanulási lehetőséggel is élhetnek. Az alapítók célja, hogy az okostelefonok és a tabletek használata mellett az irodalom is a gyermekek életének természetes részévé váljon. A mesetár alkalmazásnak már több mint 2000 előfizetője van, és olyan partnerekkel dolgoznak együtt, mint a Magyar Telekom, a Samsung, vagy Magyarország legnagyobb könyvkiadói.

 

Horváth Dorka a több díjat is nyert startup alapítója (2016-ban a BOOKR Kids nyerte meg a régió legnagyobb startup versenyét, a CEE Lift Off!-ot, ahol 150.000 eurós befektetést kapott) és Boldog Anna a nemzetközi kapcsolatokét felelős vezetője mesél finanszírozásról, startup versenyekről, a külföldi terjeszkedés lehetőségeiről és buktatóiról, a csapatépítésről, motivációkról és arról, hogy hogyan lehet nőként sikeres vállalkozást létrehozni egy túlnyomóan férfiak uralta közegben. 

 

A belépés ingyenes, ám a helyek száma korlátozott! Kérjük, jelezd részvételi szándékodat a www.kplusz.ro weboldalon szereplő űrlap segítségével. Találkozunk február 21-én 18 órakor a K+ közösségi térben (Unió/Memorandumului u., 3. sz.)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet