Business Booster – vállalkozásépítő workshop
Business Booster – vállalkozásépítő workshop
Vállalkozásépítő workshop
Mar
10.
2023 March 10., Friday 09:00 óra
Jelentkezési határidő
2023 March 5., Sunday 00:00 óra

Vállalkozásba kezdenél, vagy van egy jó üzleti ötleted, amit biztos alapokra helyeznél? Jelentkezz a Business Booster workshopunkra, elemezd ki és fejleszd az ötleted, terméket vagy szolgáltatásod üzleti szakértőkkel! Március 10-12 között három napos intenzív képzésen dolgozhatsz együtt Hűvös Ágnessel és Orosz Adriánnal, a Karson Consulting stratégai tanácsadóival. A worskhopon a saját vállalkozásod vagy ötleted fejlesztheted gyakorlati példák és egyéni konzultációk által. 

 

Regisztrálj az esemény címe alatti JÖVÖK! gombra kattintva!

Figyelem: A workshop ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Összesen 20 jelentkezőnek tudunk helyet biztosítani a képzésen. 

 

Amiben segítséget a workshopon:

  • Pontosabban meghatározzuk a célpiacodat, hogy később a marketinged valóban sikeres lehessen. 
  • Foglalkozunk a bevételeiddel: honnan és hogyan érkezhetnek?
  • Megnézünk néhány alapvető buktatót, hogy te már ne akadj fenn rajta.
  • Meghatározzuk, hogy a te vállalkozásodban mi a következő konkrét lépés, amit meg kell tenned.

 

A képzés időtartama 3 nap: 

 

  • első nap – 2023. március 10., péntek:  kezdés: 9:00, ebédszünet: 13:00-14:00, képzés vége: 18:00
  • második nap – 2023. március 11., szombat:  kezdés: 9:00, ebédszünet: 13:00-14:00, képzés vége: 18:00
  • harmadik nap –  2023. március 12, vasárnap: kezdés: 9:00, képzés vége: 13:00

 

Jelentkezni március 5., vasárnap 00:00 óráig lehet a JÖVÖK gombra kattintva.

 

A bejelentkezett érdeklődőknek visszaigazolást küldünk március 7.-én, kedden 14:00 óráig.

 

Trénerek:

Hűvös Ágnes
Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés
Karson Consulting senior partner

 

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. Mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele már.

 

Orosz Adrián
KKV stratégia és menedzsment
Karson Consulting managing partner

 

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg. Közgazdász, több iparágra kiterjedő (IT, B2B szolgáltatás, mezőgazdaság) vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. A Karson Consulting managing partnere és tanácsadója.

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint. 

Ez is érdekelhet