CRITBIZ – Induló vállalkozások finanszírozási programja
CRITBIZ – Induló vállalkozások finanszírozási programja
Jun
12.
2018 June 12., Tuesday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2018 June 12., Tuesday 18:00 óra

Szeretnél finanszírozást találni vállalkozásodhoz, vállalkozási ötletedhez? Szeretnéd, ha valaki érthetően és “magyarul” elmagyarázná, hogyan működik a CRITBIZ (http://critbiz.ro/hu/) vissza nem térítendő vállalkozásfejlesztő támogatás?

 

Számos jó vállalkozási ötlettel találkoztunk a Kreatív Kolozsvár program elmúlt három éve alatt, és most itt a lehetőség, hogy finanszírozást is tudjunk adni ötleteid megvalósítására!

 

Egy kötetlen programbemutató beszélgetésre, kérdezz-felelekre hívjuk a Kreatív Kolozsvár minden résztvevőjét és barátait június 12-én 18 órától a K+ Közösségi Térbe.

 

A program kifejezetten a kreatív iparágra és az IT területekre összpontosít.
Lapozd át a támogatható tevékenységek listáját: http://critbiz.ro/hasznos-dokumentumok/

 

Célunk, hogy a kreativitás és innováció által változást idézzünk elő a vállalkozói szférában, ezért a ti ötleteitekre és kreativitásotokra is számítunk!

 

A találkozón bemutatjuk a program kínálta lehetőségeket, beszélünk vállalkozásindításról, üzleti tervek megírásáról, versenyéről, és válaszolunk bármilyen felmerülő kérdésedre.

 

Röviden a programról:
A CRITBIZ vállalkozásfejlesztési program azoknak a 18 és 64 év közötti személyeknek szól, akiknek az északnyugati régióba (Bihar, Beszterce-Naszód, Kolozs, Máramaros, Szatmár és Szilágy megye) van az állandó vagy ideiglenes lakhelye, és ugyanebben a régióban szeretnének vállalkozást indítani a kreatív iparágak vagy IT területén.

 

A CRITBIZ program lebonyolítója a Romániai Vállalkozásokért Egyesület, fő partnerek pedig a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a PONT Csoport. A program a Humán Tőke Operatív Program 2014-2020 finanszírozásával valósul meg.

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Ez is érdekelhet