E-commerce
E-commerce
May
30.
2017 May 30., Tuesday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 May 30., Tuesday 18:00 óra

Következő Kreatív Kolozsvár estünk témája az e-commerce, az előadásra 2017. május 30-án 18 órától kerül sor a K+ közösségi térben (Unió / Memorandumului u., 3. szám).

 

– Hogyan érhető el skálázható, tervezhető növekedés az online értékesítésben, és milyen marketingeszközökkel fokozható a hatás?
– Miért van az, hogy bizonyos webáruházak néhány hónap alatt hatalmas növekedést érnek el, míg mások hónapokon, vagy akár éveken keresztül sem képesek ezt az eredményt produkálni?

 

Sokszor nem elég, ha találunk valamit, aminek van piaca. A hosszútávú siker és a stabil növekedés egyik alapfeltétele a vállalkozás fix költségeinek az optimalizálása; de ugyanígy elengedhetetlen a tudatos marketingtervezés is. Előadásunkon olyan működőképes praktikákat ismerhetsz meg, amelyekkel alacsonyan tarthatod a fix költségeidet, csökkentheted a pénzügyi rizikódat, és amivel skálázható növekedést érhetsz el.

 

Előadónk: Perényi András, reklámszakember, digitális üzletfejlesztési tanácsadó.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, viszont a tér befogadóképességére való tekintettel (50 fő), regisztrációhoz kötött. Arra kérünk, hogy a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címen jelezd részvételi szándékodat.


Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet