Emelt szintű vállalkozói workshop
Emelt szintű vállalkozói workshop
Nov
22.
2019 November 22., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2019 November 22., Friday 00:00 óra

Honnan tudsz pénzt bevonni a vállalkozásodba? A forrásbevonás stratégiai szintű kérdéseire kaphatsz választ a Kreatív Kolozsvár emelt szintű workshopján, amelyre olyan fiatal vállalkozók jelentkezését várjuk, akiknek már működő vállalkozásuk van, ez bevételt termel és a növekedés, skálázás a következő megcélzott lépés.

A 2019. november 22-24. között, a K+ Közösségi térben szervezett műhelyen a trénerek segítségével olyan témákkal foglalkozhattok, mint mikor, honnan és milyen célra érdemes pénzt bevonni a vállalkozásba, illetve a különböző finanszírozási formák előnyei és hátrányai.

Itt regisztrálhatsz a képzésre: http://tiny.cc/Emelt_szintu_workshop

A képzés ingyenes, regisztrálni 2019. november 18., hétfő 13:00 óráig lehet. 19-én, kedden este minden jelentkezőnek visszajelzést küldünk.

 

Program:
Péntek 09:00 – 18:00
Szombat 09:00 – 18:00
Vasárnap 09:00 – 13:00

 

Trénerek:


Orosz Adrián

KKV stratégia és menedzsment
Karson Consulting managing partner

 

A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg. Közgazdász, több iparágra kiterjedő (IT, B2B szolgáltatás, mezőgazdaság) vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. A Karson Consulting managing partnere és tanácsadója. Kávéfanatikus – gyakran találkozhatsz vele a Karsonnal szemközti specialty kávézó teraszán, ahol szürkeállományának serkentésére finomabbnál finomabb filterkávékat hív segítségül.

 

Hűvös Ágnes
Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés
Karson Consulting senior partner

 

Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. Mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele eddig – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt 2019-ben.

 

Bármilyen kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj bátran a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.

 

A K Plusz program és a Kreatív Kolozsvár támogatója a Nemzeti Tehetség Program.

Ez is érdekelhet