Erdélyi vállalkozói közösségek a fiatalokért
Erdélyi vállalkozói közösségek a fiatalokért
Hogyan segíthetünk a kezdő cégalapítóknak?
Aug
19.
2022 August 19., Friday 17:30 óra
Jelentkezési határidő
2022 August 18., Thursday 23:00 óra

Ismerkedj meg a vállalkozás világának legújabb változásaival, a legfrissebb trendekkel, beszélgess tapasztalt vezetőkkel és vágj bele az ötleteid megvalósításába!

Miként változott az Erdélyi vállalkozói ökoszisztéma az elmúlt időszakban és mire számíthatunk a következőkben? Hogyan tudják támogatni és ösztönözni a fiatalokat a hazai vállalkozók, hub-ok és programok? Csatlakozz a Kolozsvári Magyar Napok alatt zajló interaktív beszélgetésünkre, ahol ezekre kérdésekre, és mindarra ami téged érdekel a témával kapcsolatban, hazai vállalkozók, felsővezetők és programmenedzserek adnak választ.

 

Velünk lesz: Szakács-Paál István, a Hargita Business Center igazgatója, Czirjék Katalin, a Női vállalkozók Erdélyben csoport egyik alapítója és mozgatórugója, Balázsi-Pál Ágnes, a PONT Csoport ügyvezető igazgatója és a Kreatív Kolozsvár program koordinátora. 

 

Helyszín: Kolozsvár,

 

Az eseményre ingyenes a belépés, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz a JÖVÖK gombra kattintva! 

 

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet