F2F – fiatalok a fiatalokért mentorprogram 2023

F2F – fiatalok a fiatalokért mentorprogram 2023
mentorprogram

Van egy jó üzleti ötleted, vállalkozásod, társadalmi kezdeményezésed, amelynek termékei vagy szolgáltatásai fiataloknak szólnak? Jelentkezz a csapatoddal a mentorprogramunkra, valósítsd meg az ötleted, fejleszd a vállalkozásod személyre szabott mentorálás segítségével és nyerd meg a 2000 eurós főnyereményt!

Ez a program
neked szól, ha:

18-35 év közötti fiatal vagy, van ötletfázisú vagy kezdő vállalkozásod, társadalmi kezdeményezésed, ami fiatalokat céloz, és van egy csapatod (min. 2 fő veled együtt), amelynek tagjai részt vesznek veled a képzésen.

A programról

Jelentkezési határidő:
március 21., kedd 23 óra


Bemutatkozó nap (jelenléti):
március 30., csütörtök 18 óra
Kolozsvár, Xponential Transylvania


SpeedUp Workshop (jelenléti)
március 31.-április 2.
Kolozsvár, Xponential Transylvania


Mentorálás (online vagy jelenléti)
április 03. – május 12.
mentor órák: 4×1 óra \csapat


Felkészítő a nyílt napra 
május 08., hétfő 18 óra
Kolozsvár, Xponential Transylvania


Nyílt nap – Pitch Day (jelenléti)
május 16., kedd
Kolozsvár

A F2F-fiatalok a fiatalokért egy ingyenes vállalkozói mentorprogram. A közel két hónapos képzés alatt tapasztalt szakemberekkel, trénerekkel és tanácsadókkal dolgozhatsz együtt a vállalkozásod fejlesztésén, üzleti ötleted megvalósításán.

A mentorprogram egy bemutatkozó beszélgetéssel indul, majd ezt követi a Karson Consulting 3 napos speed up workshopja. A workshopon felméritek a vállalkozásotok piaci kockázatát, olyan témákról beszéltek át mint: a piacra lépéshez szükséges folyamatok, az üzleti modellek, a pénzügyi tervezés, a gyártás-, szolgáltatás- és értékesítési start előkészítése, a korai fázisú marketing megoldások, valamint megnézitek azt, hogyan érhetik el a célpiacotokat. Felépítitek a piaci validáció tervét és egy 3 hónapos akciótervet

A program következő szakasza már az 5 hetes mentoring, amely alatt saját mentorral dolgoztok együtt az üzleti ötleteitek megvalósításán, vállalkozásotok fejlesztésén és élesítésén. A mentorok mellett trénerek és szaktanácsadók segítenek a legfontosabb lépések tervezésében és megvalósításában, olyan szakterületeken támogatnak mint: a marketing, a pénzügy, a humán erőforrás és a menedzsment.

A nyílt nap a program utolsó állomása, ahol bemutatjátok vállalkozásaitokat és az elért eredményeket a szakmai zsűrinek, valamint a célcsoportotoknak.

A tudás és a gyakorlat mellett a legjobb eredményt elérő csapat nyereménye 2 000 euró!

MENTOROK

Székely Zsuzsa

Székely Zsuzsa

A La Majole használtruha üzlethálózat ügyvezető igazgatója, a Mendola Investment Group, családi vállalkozás egyik tulajdonosa és a Kolozsvári Vállalkozó Nők Egyesülete alapító tagja, a BIR , EURiC recycling egyesületek aktív tagja.

Nagy Károly

Nagy Károly

27 éves tapasztalattal rendelkező vállalkozó, jelenleg a nemzetközi Elektra csoporthoz tartozó Promelek XXI igazgatója, valamint a Romániai Magyar Közgazdász Társaság elnöke.

Gündisch Ágnes

Gündisch Ágnes

Több mint 5 éve vezeti az Nobila Casa lakberendezési üzletláncot, mint ügyvezető igazgató. A Nobila Casa brand a Mendola Group cégcsoport része, ma összesen 9 cég tartozik hozzá, melynek a Mendola Fabrics és LaMajole brandek is részei. A cégekben közel 20 éve tevékenykedik aktívan, tapasztalt második generációs családi vállalkozó.

Gorbai Attila

Gorbai Attila

Tapasztalt vállalkozó, a Tenrom cég alapítója, amely átvette a romániai és később magyarországi Tennant képviseletet. Csapatával több mint 12 éve irányítja a takarítógép-ipar egyik meghatározó vállalkozását. Egy éve újra visszatért a tanításhoz, az Apáczai Csere János Elméleti Líceumban diákoknak segít jobban megismerni a vállalkozás világát.

Ilyés Szabolcs

Ilyés Szabolcs

A RegioConsult ügyvezető igazgatója, közel 20 éves tapasztalattal rendelkezik pályázati, befektetési és M&A tanácsadás területén. A RegioConsult tanácsadó cég 3 irodával, 15 tanácsadóval kkv-k, nagyvállalatok, közintézmények számára bonyolít le projekteket.

WORKSHOP TRÉNEREK

Hűvös Ágnes

Hűvös Ágnes

A Karson Consulting alapítója, tréner, startégiai tanácsadó.

Orosz Adrián

Orosz Adrián

Orosz Adrián a Karson SME üzletágvezetője, a Karson ügyvezetője, kisvállalati közgazdász, több mint 10 éve vezeti saját vállalatait.

SZAKTANÁCSADÓK

Vass Attila

Vass Attila

Pénzügyi szakmentor. Pénzügyi tanácsadó több mint 25 éve, vállalkozásoknak és menedzsereknek segít a pénzügyi és fejlesztés tervezés területén. Engedélyezett könyvszakértő, felszámoló, humán erőforrás menedzser.

Danguly Csongor Áron

Danguly Csongor Áron

Pénzügyi szakmentor. Közgazdász, szakterülete a vállalati általános- és pénzügyi menedzsment. Multinacionális és startup vállalkozásoknak segít a pénzügyi menedzsment területén több mint 15 éve.

B. Szabó Zsolt

B. Szabó Zsolt

Marketing szakmentor. A CreaThink kreatív marketing ügynökséget 7 éve alapította, azóta csapatával már több mint 200 brandnek segített megtalálni a saját hangját. Rádiós műsorvezető, hangszínész.

Erős Lóránt

Erős Lóránt

Marketing szakmentor. Gyakorlati módszertanukkal 27 országban, 14 iparágban építik a jövő digitális vállalkozásait a Cognitive Creators digitális ügynökség csapatával. Stratégiai gondolkodó, online és offline üzleti trendek elemzője és szakértője.

Gáti Csilla

Gáti Csilla

HR szakmentor. A Ferex Partner vállalat HR menedzsere, multinacionális és hazai kisvállalatoknál szerzett 15 éves tapasztalatot a humán erőforrás szakterületén.

Csiszér Melinda

Csiszér Melinda

HR szakmentor. 2006-ban indult el a HR irányába mint pszichológus és közgazdász. Szakmai tapasztalatát többnyire multinacionális környezetben szerezte, a Nokia, a Hirschmann Automotive és a Bosch munkatársaként.

Arros Orsolya

Arros Orsolya

Menedzsment szakmentor. DreamJobs Romania vezetőjeként a kollégáival együtt percről percre követi a munkaerő piac változását. Közgazdász és tapasztalt cégvezető, HR-specialista és a fiatal vállalkozások elkötelezett támogatója. A munkája mellett aktívan részt vett a közéletben, politikusként és civil szervezetek vezetőjeként is a közösségépítést tartja alappillérnek.

Farkas András

Farkas András

Menedzsment szakmentor. A PONT csoport stratégiai igazgatója, az Allyourtime startup társalapítója, városi ifjúsági ökoszisztéma fejlesztő, több mint 20 éve tevékenykedik a társadalomszervezés és az innováció területén.