Film- és reklámfilm workshop
Film- és reklámfilm workshop
Jun
16.
2017 June 16., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 June 16., Friday 00:00 óra

Következő kreatív ipari workshopunk a reklám-, dokumentum-, animációs-, koncert-, és kisjátékfilm gyártásáról és gyártási specifikumairól szól, – szóval mindarról, ami a nagyjátékfilmen túl van. Megnézzük, hogy milyen trendek érvényesülnek ma, és azt is, hogyan működik egy produkciós cég. Alaposan körbejárjuk a „koncepció” fogalmát, és megtanulunk jól „briefelni”.A képzés elsősorban a filmgyártás és a video-reklám tartalmak iránt érdeklődő rendező, operatőr, gyártásvezető, kommunikációs, reklám, és újságírás szakon hallgató fiataloknak szól, de nagyon hasznos lehet bárki számára, aki vállalkozását videotartalmakkal szeretné fellendíteni.

 

Előadóink:
Ráday Péter, a Melvin Productions (www.melvin.hu) alapítója és kreatív producere és Osváth Gábor filmproducer, a Filmfabriq (www.filmfabriq.hu) társalapítója.

 

Jelentkezéshez küldj néhány bemutatkozó mondatot magadról a kreativkolozsvar@gmail.com címre. Mellékelheted saját munkáidat is. A képzésre 20 résztvevőt tudunk fogadni.
Jelentkezési határidő: 2017. június 11., hétfő 20:00 óra.
Visszaigazolás: 2017. június 12., kedd.

 

A részvétel ingyenes, a résztvevők számára pénteken és szombaton ebédet biztosítunk.Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj vagy hívj: 0740378826

Ez is érdekelhet