FORMULA tábor nyílt nap
FORMULA tábor nyílt nap
Jun
25.
2016 June 25., Saturday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2016 June 25., Saturday 00:00 óra

Több mint harminc fiatal szakértő dolgozik a FORMULA táborban egy hétig azon, hogy kitalálják mi legyen a  gyalui Rákóczy-Bánffy kastély jövőbeli funkciója. Kíváncsi vagy az ötleteikre, javaslataikra, terveikre? Érdekel a kastély története és jövője, vagy csak kíváncsi vagy arra, hogy milyen eredménye lehet egy egyhetes intenzív interdiszciplináris tábornak? Akkor gyere el a FORMULA tábor nyílt napjára 2016. június 25-én, szombaton a gyalui Rákóczy-Bánffy kastély udvarára.

 

A nyílt nap keretében 17 órától a PONT Csoport munkatársai ismertetik a Kastély Erdélyben stratégiát, illetve 18 órától a tábor öt munkacsoportja bemutatja az általuk kidolgozott javaslatokat, konkrét terveket, maketteket arra vonatkozóan, hogy milyen jövőbeli funkciókkal látnák el a gyalui  kastélyt és parkját.

 

A tábor ideje alatt a közös ötletelést, az interdiszciplináris javaslatok kidolgozását hat magyarországi szakértő irányítja: Dedushkov Maxim designer, a Dedushkov.com ügyvezető igazgatója, Smiló Dávid építész, kritikus, a paradigma:ariadné alapítója, Koltai Tomi biológus, a Gourmet Garden Kft. társalapítója, Pais Panni designer, a Cellux Csoport alapítója, Szabó Márton a Mito stratégiai tanácsadója, a Koin alapítója és Mata Juli designer, felfedező, a Lab Coop parnere.

 

A rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes. A bemutatók után bográcsozásra és kötetlen beszélgetésre várunk téged, családodat és barátaidat. 20 fő számára autóbuszos szállítást is biztosítunk Gyalura 16:15 órai indulással a kolozsvári Bánffy Palota elől (Egyesülés/Unirii tér, 30. sz.). A rendezvény után az autóbusz visszaszállítja a vendégeket Kolozsvár központjába.

 

Kérjük, részvételi szándékodat jelezd a következő linken 2016. június 24., péntek délighttps://goo.gl/9n6llv

 

A rendezvény partnere a Traditio Transylvanica Alapítvány.

Ez is érdekelhet