Hogyan lesz az üzleti ötletből vállalkozás?
Hogyan lesz az üzleti ötletből vállalkozás?
Kreatív Kolozsvár Workshop
May
20.
2022 May 20., Friday 14:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 May 18., Wednesday 23:00 óra

Ha most indítottad a vállalkozásod, vagy van egy vállalkozási ötleted, akkor biztosan rengeteg kérdésed is van. Ezekre kaphatsz választ a Kreatív Kolozsvár Workshopunkon Himer Csilla, mikrovállalkozási tanácsadótól és Hűvös Ágnestől, a Karson Consulting stratégiai tanácsadójától!

 

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Határidő: május 18., szerda 23:00 

A helyek száma korlátozott, a workshopon összesen 24 személynek tudunk helyet biztosítani. Túljelentkezés esetén a sorrendet a jelentkezés és az űrlapban adott válaszok alapján rögzítjük.

 

A workshop időtartama: 14-19 óra között.

 

Az 5 órás workshop az igazán fontos kérdésekről és válaszokról fog szólni. Arról tudhatsz meg többet, hogy egy üzleti megvalósításnak melyek az első lépései, pontosan milyen a jó üzleti ötlet és mit kezdj a versenytársakkal. A  költségek és bevételek egyensúlyáról, a tervezésről is fogunk beszélgetni, valamint arról, hogy  milyen források biztosítják a vállalkozásod indulását, működését. Zárásképpen pedig felteheted a kérdéseidet, amelyekre a képzés alatt nem kaptál választ. Egy meglepetéssel is készülünk azoknak, akik a legjobb kérdéseket hozzák!

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet