I have a brick in Kenya – afrikai élménybeszámoló
I have a brick in Kenya – afrikai élménybeszámoló
Feb
23.
2017 February 23., Thursday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 February 23., Thursday 18:00 óra

A kolozsvári „I have a brick in Kenya” szociális kezdeményezés afrikai élménybeszámolójára hívunk minden érdeklődőt, amely fotókiállítással és az afrikai ízvilágot bemutató ételkóstolóval is kiegészül.

 

Miért Afrika, és miért épp Kenya? Mit csinálnak erdélyi fiatalok ilyen messze, és miért hisznek a globális felelősségvállalásban? Mi történik Afrikában gazdasági szempontból, és miért nyomulnak arrafelé a befektetők?

 

Ezeket a kérdéseket fogjuk körbejárni február 23-án, csütörtökön este 6 órától a K+ közösségi térben, miközben megkóstolhatjuk Szörcsey Ágnes afrikai ihletésű ételeit, és Bruno Roseti fotóin keresztül betekintést nyerhetünk egy eldugott afrikai sziget lakóinak életébe.

 

A Brick in Kenya 2010 óta tevékenykedik Rusinga szigetén. Célja az oktatás támogatása és a hátrányos helyzetű gyerekek és családok felkarolása, de egyre nagyobb figyelmet fordít az ottani fiatal vállalkozók támogatására és mentorálására is.

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de kérjük regisztrálj előzetesen a www.kplusz.ro oldalon levő regisztrációs űrlap segítségével.

 

Szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet