K+GO – F2F- Fiatalok a fiatalokért mentorprogram Demo Day
K+GO – F2F- Fiatalok a fiatalokért mentorprogram Demo Day
May
16.
2023 May 16., Tuesday 16:00 óra
Jelentkezési határidő
2023 May 16., Tuesday 16:00 óra

Kíváncsi vagy mit lehet kihozni egy üzleti ötletből két hónap alatt saját mentorral és tanácsadóval? Gyere el a a Kplusz tehetséggondozó keretprogram 8. szülinapjára, ahol  bemutatkoznak és pitchelnek az F2F-Fiatalok a fiatalokért mentorprogramunk döntős csapatai. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

 

Regisztrálj az esemény címe alatti JÖVÖK! gombra kattintva!

 

Mire számíthatsz az est alatt?  

 

A Demo Day során 8 szuper fiatal vállalkozás mutatkozik be és pitch-el. Amíg a szakmai zsűri értékel mi belevágunk egy Mentorkalauz beszélgetésbe, ahol mentoraink és tapasztalt felsővezetők válaszolnak a Te kérdéseidre. Arról fogunk beszélgetni, hogy mikor és milyen mentorhoz, tanácsadóhoz érdemes fordulni kezdő vállalkozóként, hogyan lehet belevágni egy üzleti ötlet fejlesztésébe, honnan és hogyan kaphatsz támogatást a starthoz. A szülinapi ünnep előtt az is kiderül, hogy melyik csapat viheti haza a 2000 eurós fődíjat. Majd közösen megünnepeljük a csapatokat, elért eredményeiket, valamint a K Plusz keretprogram sikereit. 

 

PROGRAM 

16:00 DEMO DAY – Ahol szurkolhatsz a legvagányabb fiataloknak szóló vállalkozásnak.

18:15  MENTORKALAUZ – Ezen a beszélgetésen minden mentoringgal és vállalkozásfejlesztéssel  kapcsolatos kérdésedre választ kaphatsz, sikeres vállalkozókkal és tapasztalt mentorokkal beszélgetünk.  A beszélgetésen velünk lesz: Székely Zsuzsa, a LaMajole üzlethálózat ügyvezető igazgatója, Gündisch Ágnes, a Nobila Casa ügyvezető igazgatója, Nagy Károly, a Promelek XXI SA vállalat igazgatója, Gorbai Attila, a Tenrom cég vezetője, Ilyés Szabolcs a RegioConsult ügyvezető igazgatója. 

19:05 K+ SZÜLINAP – A K+ tehetséggondozó keretprogram 8. szülinapját köszöntjük, díjazzuk a mentorprogramban résztvevő csapatokat és azt is eláruljuk, hogy milyen programokkal készülünk a következő időszakra. 

A ZSŰRI: 
Balázsi-Pál Ágnes, a PONT csoport ügyvezető igazgatója 

Dezső Péter, a Goodwill Consulting nemzetközi fejlesztési igazgatója 

Kelemen Attila, a Brandevu marketing tanácsadója

Szőcs Endre, az  Xponential Transylvania ügyvezető igazgatja

Papp György-László, Medline, ügyvezető igazgató

 

A mentorprogram partnere a RIF – RMKT Ifjúsági Frakció.
A Kreatív Kolozsvár a
PONT Csoport programja, az esemény része a Kplusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet