Kreatív Kolozsvár est Balogh Petyával
Kreatív Kolozsvár est Balogh Petyával
Startupok angyalszemmel - amit az első 45 befektetésből tanultam
May
11.
2023 May 11., Thursday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2023 May 5., Friday 12:00 óra

⚠ ⚠ UPDATE: beteltek a helyek és lezárult a regisztráció. Szeretettel várunk a következő eseményünkre: https://bit.ly/420vNEX

 

A következő estünkön Balogh Petyával, az RTL Klub Cápák Között műsorának befektetőjével találkozhattok, aki Startupok angyalszemmel: amit az első 45 befektetésből tanultam címmel tart egy rövid előadást, majd a sikersztorikról, startup- alapításról, a vállalkozásindítás buktatóiról is beszélgetünk vele, de minden olyan témáról kérdezhetitek, ami a befektetésekkel kapcsolatban érdekel benneteket.

 

Péter hat éves korától programozó, már a Nokiának is a WiFi első generációját fejlesztette, majd az általunk csak iGO-ként ismert navigációs rendszer mögött levő ~$100m bevételű vállalkozást társalapította és építette, 1-ről 850 főre. Nyolc éve lépett ki, azóta más vállalkozókat, induló startupokat segít és mentorál. Abban hisz, hogy egy ország sorsát hosszú távon a vállalkozói, vállalatai határozzák meg. Imádja a vállalkozókat, főleg azokat, akik valami újat, izgalmasat, társadalmilag hasznosat hoznak létre. Ezért is egyik alapítója a Startup Hungary-nek, valamint egy angyalbefektető céget épít az STRT-nél, ahol az alapítók mindannyian a startupok világából jönnek, végigjárták az utat és most másoknak segítenek.

Találkozunk május 11-én, csütörtökön 18 órától a Planetáriumban!

 

 

 

Az esemény partnere a Planetárium Kávézó és az RMKT Kolozsvár.

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a Kplusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet