Online zeneipari menedzsment workshop
Online zeneipari menedzsment workshop
May
28.
2021 May 28., Friday 10:00 óra
Jelentkezési határidő
2021 May 28., Friday 10:00 óra
Újabb online zeneipari menedzsment workshop-al érkezünk hozzátok május 28-29. között, 10:00-16:00 órás intervallumban, egy kis Zoom meeting keretén belül!
Könnyűzenei szakmában dolgozol, érdekel a menedzsmenti és pénzügyi háttere a zeneiparnak, zenész vagy, vagy csak simán zenerajongó, esetleg zenekart menedzselsz, PR-os vagy a területen és érdekelnek a fesztivál-, koncert, rendezvényszervezések, vagy akár szeretnél lemezkiadónál, zeneműkiadónál munkát vállalni? Ha bármelyik kérdésre is “igen” a válaszod, akkor neked szól az ötödik ízben megszervezett könnyűzenei képzésünk!
A világjárvány kissé derékba törte a fesztiválpiac, klubok, klubkoncertek gyors fellendülését, a kérdés viszont most az, hogy mi következik a válság után és mire érdemes felhasználni egy ilyen “üres” évet. Ha kíváncsi vagy, gyere és csatlakozz a képzésünkre!
Előadóink:
KÁDÁR TAMÁS – SZIGET Zrt. / CEO
Kommunikáció és média szakon diplomázott, 17 évig dolgozott ezen a területen. A radiocafé alapítója és tulajdonosa volt majd a Neo FM vezetője. 2011-ben váltott a Szigethez, mint CEO és azóta felel a cég mind az 5 rendezvényéért. A Sziget Fesztivál azóta kétszer is elnyerte az Európa Legjobb Nagyfesztiválja díjat.
BERTA ZSUZSI, A38 – Digitális marketing vezető
Karrierjét a kreatíviparban, rádióknál és kommunikációs ügynökségeknél kezdte, ahol digitális hirdetésmenedzsmenttel és adatvezérelt marketing tanácsadással foglalkozott. 2017-ben érkezett az A38-ra. Feladata a szervezet digitális kommunikációjának és vizuális arculatának megújítása, továbbá MarTech eszközök bevezetése.
A részvétel ingyenes!
Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.
➡️Itt regisztrálhatsz: http://bit.ly/zeneipariworkshop
📅Jelentkezési határidő: 2021. május 25., kedd, 12:00 óra.
A K Plusz program támogatója az Emberi Erőforrások Minisztériumának Emberi Erőforrás Támogatáskezelője a Nemzeti Tehetség Program révén.
Ez is érdekelhet