Tipikus közösségi média hibák, amiket minden vállalkozó elkövet
Tipikus közösségi média hibák, amiket minden vállalkozó elkövet
Jun
14.
2018 June 14., Thursday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2018 June 14., Thursday 00:00 óra

Naponta használod a közösségi oldalakat eseményeid népszerűsítésére vagy termékeid értékesítésére? Akkor neked szól következő Kreatív Kolozsvár estünk, melyre 2018. június 14-én 18 órától kerül sor a Minerva-házban (Napoca/Jókai u., 16 sz.) !

 

Bizonyára mindenki emlékszik az év eleji “Facebook Zéró” bejelentésre: kevesebb elérés, kisebb aktivitás, csökkenő átkattintás, drágább hirdetések. Nagyjából így lehet összefoglalni a Facebook hírfolyamának algoritmusváltozását.
Kicsi ugyan az elérés, de nem nulla – főleg akkor nem, ha tudatosan a rajongóbázisodra hangolódsz, mérsz, elemzel és okosan hirdetsz! Például nem bejegyzéskiemeléssel…

 

Előadónk Klausz Melinda közösségimédia-szakértő, aki 100%-ban gyakorlati módon mutatja be a közösségi média legnépszerűbb felületeinek használatát, hirdetéskezelését, tudatos egységbe, stratégiába szervezését.

 

A Kreatív Kolozsvár est egy Facebook tartalommarketing és hirdetéskezelés workshop témájú kétnapos workshoppal folytatódik, amire, – ha érdekelt vagy – külön kell jelentkezned az illető eseményben található linken!

 

Kérjük, jelezd részvételi szándékodat a Kreatív Kolozsvár estre a következő űrlap kitöltésével:
https://goo.gl/zFpb4J

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet