Érdeklődőből vevők, vevőkből partnerek
Érdeklődőből vevők, vevőkből partnerek
A strukturált értékesítés stratégiája
May
20.
2022 May 20., Friday 09:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 May 18., Wednesday 23:00 óra

Hosszú idő után újra Kreatív Kolozsvár Workshop!

 

Ezúttal Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadóval azt járjuk körbe, hogy mit jelent a strukturált értékesítési stratégia, és pontosan mi a marketing feladata egy vállalkozásban.

 

A workshopon megtudhatod, hogy pontosan mit is várhatsz a marketingtől, mi történik az értékesítés során és milyen lépések vezetnek a visszatérő vásárlókhoz. Egy olyan teljeskörű, rendszerszintű áttekintést kapsz, ami a márkaépítéstől az értékesítésen és ügyfélkezelésen keresztül elvezet a hosszú távú ügyfélkapcsolatokig. Érteni fogod, hogy hogyan épül egymásra az a sok kicsi lépés, aminek a végén elégedett ügyfél és működő vállalkozás van. Ami biztosan nem lesz: értékesítési technikák, hirdetési trükkök és tippek.

 

Ezt workshopot elsősorban azoknak a vállalkozóknak ajánljuk, akik teljes rendszerben gondolkodnak, hatással vannak a vállalkozásuk márkájára, termék- vagy szolgáltatás-portfóliójára, az értékesítés és ügyfélkezelés lépéseire.

A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. 

 

A workshop időtartama: 9:00-12:30 óra között.

 

Határidő: május 18., szerda 23:00

 

A helyek száma korlátozott, a workshopra összesen 24 jelentkezőt tudunk fogadni. Túljelentkezés esetén a sorrendet a jelentkezés és az űrlapban adott válaszok alapján rögzítjük.

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet