Vállalkozásfejlesztő tréning kezdő vállalkozások számára
Vállalkozásfejlesztő tréning kezdő vállalkozások számára
Jun
13.
2016 June 13., Monday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2016 June 13., Monday 00:00 óra

Ha már vállalkozol (vagy éppen most kezdenéd), de úgy érzed, hogy benned és a vállalkozásodban sokkal több is lehet, ha elakadtál és nem találod a vásárlódat, vagy ha nem olyan ütemben fejlődsz, ahogy elképzelted, akkor neked szól ez a tréning.
Bukdácsolás helyett gyere és tanulj Lean gondolkodást és adatvezérelt stratégiaépítést. Sok időt és pénzt spórolsz meg magadnak.

 

Üzleti tervek kidolgozásához nyújtunk segítséget vállalkozásfejlesztő szakértők bevonásával. A háromnapos interaktív képzés során a stratégiára fókuszálunk, hogy a lehető legpontosabban ismerd a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálhatod vásárlóidat.

 

Trénerek:
Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, business coach
Molnár Attila szervezetfejlesztő pszichológus, business coach.
Mindketten sorozatvállalkozók és a Megoldás.Most tanácsadó cég senior partnerei.

 

A képzésre 20 jelentkezőt tudunk fogadni. Igyekezz, mert helyeink napok alatt megtelnek. Csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. Jelentkezni 2016. június 10., este 21 óráig lehet a Kplusz weboldalon: http://kplusz.ro/vallalkozasfejleszto-trening-kezdo-vallalkozasok-szamara/

 

Visszaigazolás: 2016. június 11.
Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, akkor írj a kreativkolozsvar@pontgroup.org e-mail címre.
A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk.

Ez is érdekelhet