Vállalkozásfejlesztő workshop kezdő vállalkozók számára
Vállalkozásfejlesztő workshop kezdő vállalkozók számára
Nov
03.
2017 November 3., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 November 3., Friday 00:00 óra

Vállalkozásba kezdenél? Szeretnéd átbeszélni, kielemezni vállalkozási tervedet üzleti szakértőkkel? Szükséged van üzleti tanácsadásra? Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól harmadik évadunk első workshopja, melyre 2017. november 3-5. között kerül sor a K+ közösségi térben (Unió/Memorandumului u. 3 sz.)!

 

A háromnapos interaktív képzés során szakértőink üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget. A stratégiára fókuszálunk, hogy a lehető legpontosabban ismerd meg a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Emellett személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálod vásárlóidat.

 

A képzés alatt megtanítunk a Bussiness Model Canvas technikára is, amelynek segítségével könnyedén átláthatod üzleti terved működőképességét és hibáit, gyengeségeit is. Foglalkozunk a Lean szemlélettel és rávezetünk az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére.

 

A képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden kell dolgoznod gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

 

A workshopra 20 jelentkezőt tudunk fogadni, és kérünk, csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. Siess, a helyek gyorsan betelnek!

 

Jelentkezni 2017. október 30. éjfélig lehet az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével: https://goo.gl/eQrchU. A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldünk október 31-én.

 

A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk. Bármilyen kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj bátran a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.

Ez is érdekelhet