Vállalkozásfejlesztő workshop kezdő vállalkozóknak januárban
Vállalkozásfejlesztő workshop kezdő vállalkozóknak januárban
Jan
12.
2018 January 12., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2018 January 12., Friday 00:00 óra

Vállalkozásfejlesztő workshopot tartunk ötletfázisban lévő vállalkozóknak 2018. január 12-14. között Kolozsváron, a K+ Közösségi Térben.

 

A háromnapos interaktív képzés során szakértőink üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget. A stratégiára fókuszálunk, hogy a lehető legpontosabban ismerd meg a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Emellett személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálod vásárlóidat.

 

A képzés alatt megtanítunk több olyan technikára is, amelynek segítségével könnyedén átláthatod üzleti terved működőképességét és hibáit, gyengeségeit is. Foglalkozunk a Lean szemlélettel és rávezetünk az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére.

 

A képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden kell dolgoznod gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.

 

A workshopra 20 jelentkezőt tudunk fogadni, és kérünk, csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. Siess, a helyek gyorsan betelnek!

 

Jelentkezni 2018. január 8. éjfélig lehet az alábbi regisztrációs űrlap kitöltésével: https://goo.gl/LWZWBJ
A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldünk január 9-én.

 

A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk. Bármilyen kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj bátran a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.

Ez is érdekelhet