Vállalkozási készségfejlesztő tábor 11-12. osztályosoknak
Vállalkozási készségfejlesztő tábor 11-12. osztályosoknak
Apr
25.
2016 April 25., Monday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2016 April 25., Monday 00:00 óra

Ha neked is eszedbe jutott már, hogy meg kellene váltani a világot, és ha a jövőben szeretnéd a saját utadat járni, akkor egy saját vállalkozás éppen jó lépés e felé. Mi arra vállalkozunk, hogy megtanítunk téged, hogyan lehet vállalkozást csinálni ötletekből, hogyan lehet könnyedén áttekinthető üzleti tervet készíteni, hogyan kell megkeresni egy termékhez a felhasználókat, és arra, hogy mit jelent egy termék vagy szolgáltatás esetén az élményszerűség.

 

Jelentkezz, ha minden iskolai rendezvényt te szervezel. Jelentkezz, ha egyetlen iskolai rendezvényt sem szervezel, de fejben sokkal jobbakat tudnál. Jelentkezz akkor is, ha teljesen más dolgokon töröd a fejed, de megoldasz minden problémát, ami eléd kerül. Ha vállalkozol arra, hogy ötleteidet összemérd másokéival, mi segítünk abban, hogy üzleti modellek szülessenek belőlük.

 

Hogyan jelentkezz? Írj néhány bemutatkozó mondatot magadról és írd le, hogy milyen esemény vagy kezdeményezés létrejöttében vállaltál szerepet. Ez lehet a lakótelepi focicsapattól az iskolai színjátszó körig bármi. Arra vagyunk kíváncsiak, hogy megvan-e benned a kezdeményező készség valami újat, valami jobbat létrehozni. Mindezt a jelentkezési űrlap kitöltésével teheted meg a Kplusz weboldalon: http://kplusz.ro/vallalkozasi-keszsegfejlesztesi-tabor-11-12-osztalyosoknak/

 

A hat napos képzés helyszíne a torockói Duna-Ház, a szállás és étkezés helyszíne pedig a szomszédos Aranyos Panzió.

 

A hat napos tábor alatt a résztvevőkkel három magyarországi szakember: Hűvös Ágnes, Molnár Attila és Töviskes Imre foglalkozik.

 

A tábor programja: http://kplusz.ro/wp-content/uploads/2016/04/tabor_program.png

 

Az utazás, képzés és ellátás minden résztvevő számára ingyenes. A képzésre 20 jelentkezőt tudunk fogadni.
Jelentkezési határidő: 2016. április 17. este 21 óra. Visszaigazolás: 2016. április 19-én.

 

Ha kérdésed van a táborral kapcsolatban, írj a kreativkolozsvar@pontgroup.org e-mail címre, vagy hívd telefonon a tábor szervezőjét, Mostis Gergőt, a 0740-378826 telefonszámon.

Ez is érdekelhet