Vállalkozói készségfejlesztő workshop januárban
Vállalkozói készségfejlesztő workshop januárban
Jan
20.
2017 January 20., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 January 20., Friday 00:00 óra

2017. január 20-22. között ismét vállalkozói készségfejlesztő workshopra várunk kezdő vállalkozókat, vagy vállalkozói ötlettel rendelkező fiatalokat. Ha fontolgatod a vállalkozóvá válást, és vannak innovatív meglátásaid, vagy ha már van vállalkozásod, de még nem pörgött fel eléggé, és szeretnél mellé jól megtervezett stratégiát és üzleti tervet készíteni, akkor neked szól ez a hétvége!

 

A háromnapos interaktív képzés során a fókuszt a stratégiára, illetve arra helyezzük, hogy a lehető legpontosabban ismerd meg a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Megtanítunk a Lean gondolkodás és az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére. Személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálod vásárlóidat. Fontos, hogy ez a képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden kell dolgoznod rengeteg gyakorlattal és egyéni konzultációval. Akkor gyere, ha elkötelezett vagy!

 

A helyek száma korlátozott. Csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt. Jelentkezni 2017. január 16., este 21 óráig lehet a www.kplusz.ro weboldalon levő regisztrációs űrlap kitöltésével. Visszaigazolás: 2017. január 17. A részvétel ingyenes, a résztvevők számára ebédet biztosítunk. A workshopnak a K+ Közösségi tér (Unió/Memorandumului u. 3, Kolozsvár)ad otthont. Ha kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre.

 

Trénereink: Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadó, Molnár Attila pedig szervezetfejlesztő pszichológus. Ágnes és Attila már legalább 500-szor vett részt induló vállalkozások fejlesztésében nemzetközi terepen, belülről ismerik a kezdő vállalkozók problémáit, és tudják, hogy hogyan lehet áthidalni azokat. Több mint 60 kolozsvári fiatal építette már velük vállalkozásának alapjait.

Ez is érdekelhet