Vállalkozói készségfejlesztő workshop kezdő vállalkozók számára
Vállalkozói készségfejlesztő workshop kezdő vállalkozók számára
Jan
31.
2020 January 31., Friday 00:00 óra
Jelentkezési határidő
2020 January 31., Friday 00:00 óra
Vállalkozásba kezdenél? Szeretnéd átbeszélni és kielemezni vállalkozási tervedet üzleti szakértőkkel? Kezdő, ötletfázisban lévő vállalkozóknak szól a Kreatív Kolozsvár következő műhelye 2020. január 31. és február 2. között a K+ Közösségi térben.
Itt regisztrálhatsz: http://tiny.cc/KKjanuariworkshop
A workshopra 24 jelentkezőt tudunk fogadni. Kérünk, csak akkor jelentkezz, ha vállalni tudod a workshop teljes időtartamán való részvételt!
A háromnapos interaktív képzés során szakértőink üzleti tervek kidolgozásához nyújtanak segítséget. A stratégiára fókuszálunk, hogy a lehető legpontosabban ismerd meg a célpiacodat, lehetőségeidet, korlátaidat. Emellett személyre szabottan segítünk értelmezni azokat a piaci szegmenseket, ahol megtalálod vásárlóidat. Olyan technikákra tanítunk meg, amelynek segítségével könnyedén átláthatod üzleti terved működőképességét és hibáit is. Foglalkozunk a Lean szemlélettel és rávezetünk az adatvezérelt stratégiaépítés mikéntjére.
Figyelem, a képzés nem oktatás! A saját vállalkozásodon vagy ötleteden kell dolgoznod gyakorlatok és egyéni konzultációk alatt.
Jelentkezni 2020. január 24, péntek 21 óráig lehet a következő űrlapon: http://tiny.cc/KKjanuariworkshop
A jelentkezés önmagában nem biztosítja a részvételt, a résztvevőknek visszaigazolást küldünk január 27-én 17 óráig.
A workshopon a részvétel ingyenes.
Bármilyen kérdésed van a workshoppal kapcsolatban, írj bátran a kreativkolozsvar@gmail.com e-mail címre vagy itt a Facebookon.
Trénerek:
Hűvös Ágnes
Vezetőtámogatás és stratégiai tervezés
Karson Consulting senior partner
Észlelt tünetek alapján azonosítja a vállalkozás stratégiai szintű problémáit, és ennek kezelésére megfelelő csapatot állít össze, valamint stratégiai változási folyamatban a vezetőket és tulajdonosokat támogatja. Ügyfelei főleg a vállalkozás megtorpant növekedése, a tulajdonosok közötti tisztázatlan folyamatok vagy a vállalkozás hektikus működése miatt keresik meg. Ügyfélvisszajelzés, amire a legbüszkébb: „Azt csináljuk, amit 2 éve veled megbeszéltünk – és működik!” Szakmai háttér: 10+ év nemzetközi projektmenedzsment, saját vállalkozások, a Semmelweis Egyetem innovációs ügynökségének operatív vezetője (2008–2011). A Karson Consulting alapítója, tréner, stratégiai tanácsadó. Mosható jegyzetfüzetét 37-szer írta tele eddig – azaz közel 4000 oldalt rajzolt és írt 2019-ben.
Orosz Adrián
KKV stratégia és menedzsment
Karson Consulting managing partner
A vállalkozások vezetésének, irányításának eszköztárát segít kialakítani és fejleszteni. Olyan megoldásokat ad ügyfelei kezébe, amelyek segítségével tervezhetőbb és hatékonyabb a működés, követhető és kiszámítható a vállalkozás fejlődése, változásai. Jellemzően pénzügyi tervezéssel, finanszírozással vagy ügyvitellel kapcsolatos kérdésekben keresik meg. Közgazdász, több iparágra kiterjedő (IT, B2B szolgáltatás, mezőgazdaság) vállalkozói tapasztalattal rendelkezik. A Karson Consulting managing partnere és tanácsadója. Kávéfanatikus – gyakran találkozhatsz vele a Karsonnal szemközti specialty kávézó teraszán, ahol szürkeállományának serkentésére finomabbnál finomabb filterkávékat hív segítségül.
A K plusz program és a Kreatív Kolozsvár támogatója a Nemzeti Tehetség Program.
Ez is érdekelhet