Veszélyek és esélyek gyorsan változó környezetben
Veszélyek és esélyek gyorsan változó környezetben
Oct
10.
2022 October 10., Monday 09:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 October 9., Sunday 00:00 óra

Változó, bizonytalan, összetett, kétértelmű – ilyen világ forrong most a vállalkozásod körül. Ezek mind olyan hatások, amelyek nehezítik a vállalkozások tervezését, veszélyeztetik a megtérülést. Kivéve azokban az esetekben, ha egy vállalkozásnak valamelyik változás jól jön. De még ebben az esetben is bonyolítja a működést a hatások gyorsasága.

 

Kik nyerhetnek ilyen helyzetekben? Akik a jövőnek élnek, azaz képesek stabilan tartani a vállalkozásukat kedvezőtlen környezetben is, és trendeket formálnak a trendek követése helyett.

 

Sokan tervezés helyett inkább az ad hoc – azaz a reflexesen felmerülő, a már meglévő eszköztárból merítő – vezetői, tulajdonosi, üzleti reakciókat választják. Ezzel valójában arra ítélik a vállalkozásukat, hogy egy szokatlan helyzetben a szokások mentén működjön. Ennek az első ellenszere az, ha szembenézünk a valósággal.

 

Erre hívunk most benneteket Hűvös Ágnes stratégiai tanácsadóval, a Karson Consulting alapítójával: beszélgessünk arról, hogy lehet és kell a jelenlegi valóságot vizsgálni, milyen tervezési megoldások vannak, hogyan lehet célokat megfogalmazni a vállalkozásod számára.

 

Jelentkezési határidő: október 9., vasárnap

A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött, jelentkezz a JÖVÖK gombra kattintva! 

Helyszín: Kolozsvár,

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet