Virtuális leadership
Virtuális leadership
Dec
11.
2020 December 11., Friday 14:00 óra
Jelentkezési határidő
2020 December 11., Friday 14:00 óra
Olyan fiatal kis- és középvállakozóknak szól a Kreatív Kolozsvár programon belül megszervezett Virtuális leadership képzés, akik virtuális csapatban dolgoznak, ahol esetleg csökkent a hatékonyság, nehezebb lett a csapaton belüli kommunikáció és motiváció, és ezekre a helyzetekre keresnek megoldást.
A tréning segíti a távmunkában dolgozó csapattagokkal történő kommunikációt, az empátia képességének fejlesztését, illetve a teljesítmény-menedzsment megközelítését virtuális csapatokban.
A résztvevők elsajátíthatnak olyan szervezeti és döntéshozatali képességeket, amelyek segítenek egy pozitív kapcsolat kialakításában távmunkában dolgozókkal is, illetve információt kapnak olyan kommunikációs technológiák használátáról is, amelyek elősegítik majd a boldogulást virtuális kontextusban.
A tréninget az Azimut csapatától, Kacsó Szilárd tartja. Itt olvashatsz további információkat róluk: https://azimut.team/en/
A workshopra összesen 20 jelentkezőt tudunk fogadni. A jelentkezőkből a jelentkezési űrlapok alapján a tréner fogja kiválasztani, hogy kivel dolgozik együtt a 3 napos műhelymunkán.
A képzésre december 11-13. között kerül sor a Zoom platformon, kisebb szünetekkel, az alábbi idópontokban:
  • pénteken 14:00 órától 17:00 óráig
  • szombat-vasárnap 10:00 órától kezdődik és 13:00-ig tart.
Jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet: https://bit.ly/3695ilZ
Jelentkezési határidő: 2020. december 7., hétfő, 23:59 óra.
Visszaigazolás: 2020. december 8., kedd
Az esemény a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.
Ez is érdekelhet