Vizuális trendek és ellentrendek
Vizuális trendek és ellentrendek
Workshop Keszeg Annával
Jun
30.
2023 June 30., Friday 14:00 óra
Jelentkezési határidő
2023 June 27., Tuesday 14:00 óra

Meghívtak egy online eseményre, de nem mentél el, mert nem győzött meg az arculata? Végiggörgetsz egy számodra ismeretlen fesztivál Instagram-oldalán és egyből érzed, hogy ez melyik ismerősöd stílusa? Érdekelnek a kortárs vizuális trendek ? Akkor Keszeg Anna  workshopja neked szól!   A következő témákra számíthatsz a 3×60 perces gyorstalpalón: 

 

  • Milyen trendek és ellentrendek jellemzik a mai vizuális kultúrát a divattól a sorozatokon át az alkalmazott grafikai tervezésig?

 

  • Formai, szín- és tipográfiai trendek.

 

  • Cool: – core-ok és esztétikák.

 

Várunk téged is, ha szeretnél képbe kerülni, ha fejlesztenéd, alakítanád a vállalkozásod vizuális arculatát, vagy kortárs igényekhez alakítanád a kreatív iparági portfóliód. 

 

Anna a filozófiától  a művészetszociológiáig sok mindent tanult  Kolozsvár-Párizs-Budapest tengelyen. 15 éve oktat a felsőoktatásban kommunikáció- és média szakon. Jelenleg a Babeş-Bolyai Tudományegyetem, illetve a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem oktatója. Divatkutató.

 

Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office

Időpont: június 30., péntek 14 óra.

 

Jelentkezési határidő: június 27.

A képzésre 25 résztvevőt tudunk fogadni előzetes jelentkezés és szűrés alapján. Visszajelzünk a sikeres foglalásról június 29-én. 

 

A részvétel ingyenes de regisztrációhoz kötött. 

Regisztrálj a JÖVÖK gombra kattintva!

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a Kplusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Kulturális és Innovációs Minisztériuma támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

 

 

Ez is érdekelhet