Your Property – Your Brain konferencia a kolozsvári Impact-HUB-ban
Your Property – Your Brain konferencia a kolozsvári Impact-HUB-ban
Feb
28.
2017 February 28., Tuesday 18:30 óra
Jelentkezési határidő
2017 February 28., Tuesday 18:30 óra

Kreativitásról, a szellemi tulajdonjogok védelméről, a start-up ökoszisztémáról szóló konferenciát szervez a PONT Csoport kedden, 2017. február 28-án 18:30-tól a kolozsvári Impact HUB-ban (Állomás/Gării u., 21., D épület, földszint, Liberty Technology Park). Hild Imre befektetési szakértő, illetve Bodnár Zsigmond start-up alapító és befektető lesznek a rendezvény előadói, akik megjárták az USA-t és a Szilícium-völgyet, és ismerik a globális és regionális befektetési üzleti környezetet. Az előadásokon túl, az eseményt azért is szervezik meg, hogy a kolozsvári kreatív és start-up közösség tagjai találkozzanak egymással. A konferencia a YOUR PROPERTY – Mark Yourself projekt része.
A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A szervezők arra kérik az érdeklődőket, a következő űrlap kitöltésével jelezzék részvételi szándékukat: https://goo.gl/M27Imu

 

A konferencia angol nyelven zajlik.

 

Hild Imre
befektetési szakértő, CEO @ Global Traction

2009 óta segíti a fiatal magyar és régióbeli vállalkozások és start-upok nemzetközi piacrajutását – először a Primus Kockázati Tőkealapban, majd az iCatapul alapítójaként. Vallja, hogy most van a vállalkozásalapítások reneszánsza és azt, hogy kivételes lehetőség van most a vállalkozók kezében. A Global Traction cég CEO-ja, amely a kis- és középvállalkozásokat segíti globális növekedését és fejlődését. A start-up ökoszisztémát a Magyar Innovációs Szövetség start-up paneljében képviseli.

 


Bodnár Zsigmond
start-up alapító és befektető

A Szilícium-völgyben nevelkedett. A Stanford Egyetemen tanult, itt hozta létre a vállalkozásai nagy részét és vitte sikerre azokat. Megrögzött hívője annak, hogy napjainkban a szemünk láttára zajlik a második ”ipari forradalom” az internet és az egyéb technológiák adta lehetőségek révén. A Global Traction tagja, és célja, hogy a régióban megtalálja azokat, akik képesek tenni azért, hogy sikeresek legyenek.

 

A YOUR PROPERTY – Mark Yourself egy figyelemfelhívó kampány fiatalok számára, mely a szellemi tulajdon értékére és fontosságára mutat rá. A fiatalok általában nagyon fogékonyak az innovációra és a kreativitásra, ugyanakkor gyakori használói olyan termékeknek, melyek esetében felmerül a szerzői jog kérdése.

Ez is érdekelhet