ZENE ÉS VÁROS kapcsolata Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában
ZENE ÉS VÁROS kapcsolata Veszprémben, Európa Kulturális Fővárosában
Dec
07.
2022 December 7., Wednesday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2022 December 8., Thursday 12:00 óra

A december 7-i Kreatív Kolozsvár estünk vendége Isola Anna, a Hangvető nemzetközi projekttanácsadója, aki több zenei program előkészítésében is részt vesz a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa évad keretében. 

 

Annával azonban ennél sokkal többről beszélgetünk december 7-én! Szó lesz arról, hogy pontosan  mi az UNESCO Zene Városa cím, és arról is, hogy miként tudja Veszprém kultúrára és zenére építeni a lakói jóllétét. Beszélünk arról, hogy miként válhat a zenélés olyan napi rutinná, mint amilyen a futás lett az elmúlt évtizedben, és miként lehet kamatoztatni az Európai Bizottságnál eltöltött brüsszeli éveket hazai környezetben. Megismerhetitek a Hangvetőt, amely a kelet-közép-európai kulturális és világzenei élet meghatározó szereplője lett az elmúlt években.

 

Regisztrálj ingyen a JÖVÖK gombra kattintva és kérdezz te is Annától!

Helyszín: Kolozsvár, Xponential Transylvania Coworking & Office (Magyar u.16. sz.)

 

A Kreatív Kolozsvár a PONT Csoport programja, az esemény része a K Plusz keretprogramnak. A K Plusz programot Magyarország Miniszterelnöksége támogatja a Nemzeti Tehetség Program révén. A K Plusz éves támogatási keretösszege 20 millió forint.

Ez is érdekelhet