Zenekari esélyek a nemzetközi piacon
Zenekari esélyek a nemzetközi piacon
Mar
24.
2017 March 24., Friday 18:00 óra
Jelentkezési határidő
2017 March 24., Friday 18:00 óra

Mi a feladata egy zenei menedzsernek? Milyen felelősségi körök lehetnek, és hogyan működnek együtt a zenekarral? Mi a showcase? Hol vannak, mi várható ezektől, és hogyan készüljenek rá a bandák? Hogyan fest jelenleg az európai könnyűzenei térkép, kik a meghatározó szereplők, milyen szervezetek léteznek, és kihez fordulhatnak a zenekarok?

 

A Zeneipari menedzsment workshopunkra már az első két nap alatt 22 regisztráció érkezett. A meghirdetett határidőig persze nyitva hagyjuk a jelentkezést, ám azt szeretnénk, hogy senki sem maradjon le ezekről a témákról. Ezért a workshop keretében Kreatív Kolozsvár estet is szervezünk, amely bárki számára nyitott, aki érdeklődik a könnyűzenei trendek, üzleti modellek, zenei menedzsment, zeneletöltések piaca, illetve a fesztiválpaletta és a zenei rendezvények pozicionálása iránt.

 

Előadóink:
– Jeges Zsolt, zenei producer, a MamaZone alapítója, a Lollapalooza Berlin, a Melt Festival és a Berlin Festival, illetve számos magyar zenekar közép-kelet-európai producere
– Ráday Dávid, a Sziget Festival Official kommunikációjának vezető kreatívja, a Proud Productions filmgyártó cég társtulajdonosa

 

A részvétel ingyenes, ám a helyek száma korlátozott! Kérünk, jelezd részvételi szándékodat a www.kplusz.ro oldalon található űrlap segítségével.

 

Mindenkit szeretettel várunk!

Ez is érdekelhet