Virtuális leadership – online képzés

Olyan fiatal kis- és középvállakozóknak szól a Kreatív Kolozsvár programon belül megszervezett Virtuális leadership képzés, akik virtuális csapatban dolgoznak, ahol esetleg csökkent a hatékonyság, nehezebb lett a csapaton belüli kommunikáció és motiváció, és ezekre a helyzetekre keresnek megoldást.

A tréning segíti a távmunkában dolgozó csapattagokkal történő kommunikációt, az empátia képességének fejlesztését, illetve a teljesítmény-menedzsment megközelítését virtuális csapatokban.

A résztvevők elsajátíthatnak olyan szervezeti és döntéshozatali képességeket, amelyek segítenek egy pozitív kapcsolat kialakításában távmunkában dolgozókkal is, illetve információt kapnak olyan kommunikációs technológiák használátáról is, amelyek elősegítik majd a boldogulást virtuális kontextusban.

A tréninget az Azimut csapatától, Kacsó Szilárd tartja. Itt olvashatsz további információkat róluk: https://azimut.team/en/

A workshopra összesen 20 jelentkezőt tudunk fogadni. A jelentkezőkből a jelentkezési űrlapok alapján a tréner fogja kiválasztani, hogy kivel dolgozik együtt a 3 napos műhelymunkán.

A képzésre december 11-13. között kerül sor a Zoom platformon, kisebb szünetekkel, az alábbi idópontokban:

  • pénteken 14:00 órától 17:00 óráig
  • szombat-vasárnap 10:00 órától kezdődik és 13:00-ig tart.

Jelentkezni a következő űrlap kitöltésével lehet: https://bit.ly/3695ilZ

Jelentkezési határidő: 2020. december 7., hétfő, 23:59 óra.

Visszaigazolás: 2020. december 8., kedd

Az esemény a Nemzeti Tehetség Program támogatásával valósul meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

tizenhárom + három =